Menu

Ons assortiment

Chevetogne

Chevetogne is een unieke, donkere, meergranen Specialiteit boordevol granen en zaden. Chevetogne bevat o.a. Pompoenpitten, Zonnebloempitten en Lijnzaad. Bijzonder is het gepofte Speltgraan in deze specialiteit. Dit geeft het eindproduct een heerlijke bite.


Gerstezonne

Een voedzame smaaksensatie! GersteZonne is een bijzondere specialiteit die bestaat uit ballastrijke gerst, waardevolle beta-glucanen, zuivere spelt, hoogwaardige zonnebloempitten en smaakvolle pompoenpitten. Brood gebakken met gerst is rijk aan beta-glucanen. Dit bijzondere graansoort zorgt voor een gezonde aanvulling en past uitstekend in een afwisselend voedingspatroon.


Maïsano

Zachte broodjes op basis van maïsgries. Heerlijk luchtig en smaakvol met een bijzonder karakterdoor de vulling van gepofte maïskorrels. Maïs is een natuurproduct dat door de eeuwen heen in verschillende culturen zijn waarde en gezondheid heeft bewezen.


Spelt donker

Spelt Donker is een heerlijk luchtig, donker speltbrood vervaardigd uit het Rothkorn speltgraan en rijkelijk gevuld met zaden. De diepe donkere kleur en het unieke aroma, mede door de toevoeging van Speltmout, zijn kenmerkend voor Spelt Donker.